Loading...
NOTÍCIES2022-10-19T13:13:16+00:00

“La Prevenció de Riscos Laborals en construcció. Experiències d’un lideratge en femení”, jornada tècnica en PRL

La Fundació Laboral en línia amb el seu compromís de fer de la construcció un sector més inclusiu i igualitari, ha celebrat una jornada tècnica presencial, en la qual diferents dones líders en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals en la construcció han intercanviat idees i experiències.

El COAATT reuneix als gremis de la construcció i altres agents del sector per analitzar problemes i buscar solucions

Aprofitant per a presentar-se la nova junta del COAATT s’ha fet una reunió del sector amb l’objectiu d’aconseguir un front comú en tots aquells temes relacionats amb la construcció, especialment aquells que necessiten una unió de tots els agents implicats per aconseguir solucionar-los, el Col·legi Oficial d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) ha convocat una reunió amb representants dels Gremis de la Construcció del Baix Camp, Penedès i Tarragonès; la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya i l’Associació de Promotors i Constructors Edificis de Catalunya.

Hablemos de tu proyecto

Hagamos algo increíble juntos

¿Interesado en trabajar juntos? Rellene el siguiente formulario con información sobre tu proyecto y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.