El Gremi de la Construcció del Tarragonès ha finalitzat la setmana amb noves reunions amb diferents candidats a l’alcaldia de l’Ajuntament de Tarragona. Aquest cop el protagonista ha estat el candidat per part de Junts, Jordi Sendra, que ha visitat les instal·lacions del Gremi aquest dijous, i el candidat de VOX, Javier Gómez, que ha fet el mateix divendres.

Des del Gremi s’han tornat a posar sobre la taula les diferents inquietuds i problemàtiques que afronta el sector de la construcció al territori, com són la tardança a l’hora d’atorgar llicències d’obra, la possible comunicació constant i fluida tant des de l’Ajuntament com des de l’oposició amb el Gremi en qüestions del sector, a més del Pla d’Ordenació Urbanística Muncipal. En relació amb això, el candidat de Junts, Jordi Sendra, que ha estat acompanyat per Pep Manresa, ha remarcat que l’objectiu que es marquen és poder modernitzar, agilitzar i digitalitzar el sistema de contractació, de forma que no es demori tot el procés.

D’altra banda, a la trobada mantinguda amb Javier Gómez, acompanyat per Jaume Duque, també s’han tractat qüestions com els projectes urbanístics pendents a Tarragona, la connectivitat dels barris i les possibilitats de millora en la construcció dins del territori.

A ambdues trobades han assistit per part del Gremi Joan Romeu, president; Josep Grau, tresorer; Elena Marrón, José Luis García i Antonio García, com a vocals.

Així mateix, durant els pròxims dies us mantindrem informats de les diferents trobades que el Gremi ja té programat amb els diferents candidats a les alcaldies dels ajuntaments de la comarca, sempre amb l’objectiu de compartir i traslladar les inquietuds i problemàtiques que viu el sector amb cadascun ells/es.