Avui 24 de gener, al Dia Internacional de l’Educació, el Gremi de la Construcció del Tarragonès se suma a aquesta festivitat i aprofita per recalcar la manca de talent qualificat i mà d’obra que viu actualment el sector de la construcció. En aquest aspecte, advoquem per la necessitat d’apostar per una formació més atractiva per a les noves generacions, clau per pal·liar aquesta situació.

“Des del Gremi ens posem a disposició dels principals centres i entitats educatives per poder conscienciar els més joves sobre la importància del sector de la construcció. Hi ha una necessitat de generar nou talent perquè en un futur no gaire llunyà, ens podem trobar amb la paralització de diferents projectes”, ha afirmat Joan Romeu, president del Gremi de la Construcció del Tarragonès.

Així mateix, el Gremi continua amb aquesta aposta de captació de mà d’obra qualificada, complint sempre els estàndards i el compromís de l’Agenda 2030. Concretament, amb el desenvolupament de les accions centrades en l’ODS 4, que s’encarrega de garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat.