El Gremi de la Construcció del Tarragonès participarà en la sessió tècnica “Tendències de nous materials innovadors per a les infraestructures” que tindrà lloc el 26 de juliol de 19.00h a 21.00h al Seminari de Tarragona. Aquesta sessió està organitzada per la Diputació de Tarragona i emmarcada en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles.

La sessió, que es realitzarà en format híbrid (presencial i retransmissió en directe),  està adreçada a empreses dels sectors de la construcció i manteniment d’infraestructures que vulguin conèixer les innovacions més recents que s’estan desenvolupant en aquest àmbit.

El Gremi de la Construcció del Tarragonès sempre ha estat preocupat per les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa que ajuden a les empreses del sector a compensar l’impacte mediambiental i procurar el creixement sostenible dels seus negocis per augmentar així la confiança i la transparència amb tots els grups. El president del Gremi, Joan Romeu, explica que “per aquest motiu hem volgut col·laborar en aquesta sessió que vol fer aportacions sobre nous materials més innovadors i més sostenibles, en definitiva per contribuir a la implementació de polítiques socials, sostenibles i de bon govern”.

L’acte començarà a les 7 de la tarda amb la benvinguda i a les 19:15h iniciaran les ponències a càrrec de Jesús Sánchez, responsable d’Asfalts Sorigué a Tarragona, Sixte López, CEO Catalunya d’Eifagge i Jordi Altet de Cementos Molins. Les ponències seran moderades per Elena Marrón, vocal del Gremi de la Construcció del Tarragonès. En acabar, hi haurà un espai de trobada al claustre del Seminari per poder intercanviar impressions sobre la sessió.