TAULA RODONA ‘Tarragona La ciutat que volem

El dilluns 17 d’octubre (12:30h-14:00h) tindrà lloc una taula rodona organitzada pel Gremi de la Construcció del Tarragonès sota el nom “Tarragona: la ciutat que volem”.

La sessió, que es realitzarà en format presencial a la Cambra Oficial de la Propietat Urbana de Tarragona (C/ Méndez Núñez, 23), se centrarà a analitzar cap a on ha d’anar la ciutat de Tarragona en cadascun dels seus àmbits, a més de plasmar les necessitats i oportunitats que hi ha al territori. També es tractarà el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Tarragona, amb les seves prioritats a planificar a llarg termini i cap a on hem de créixer, i com fer una ciutat més sostenible i tractar les necessitats d’habitatge que hi ha actualment.

L’acte comptarà amb les ponències d’Héctor Ruana, gerent de la Cambra Oficial de la Propietat Urbana; Antonio García, promotor i vocal del Gremi de la Construcció del Tarragonès; Saúl Garreta, arquitecte; Mireia Casamitjana, advocada urbanista i experta en dret local; i Jaume García, director de Tots21 i moderador de l’acte. En acabar, hi haurà un espai de trobada per poder intercanviar impressions sobre la sessió.

Per això mateix, convidem a tot el públic a aquest acte que serà gratuït. Les persones interessades a assistir-hi hauran d’enviar un correu electrònic de confirmació a l’adreça comunicacion@pragmatacomunicacion.com abans d’aquest divendres 14 d’octubre, indicant el vostre nom i el dels vostres acompanyants.