Aquest dijous 9 de febrer el Gremi de la Construcció del Tarragonès ha obert la ronda de reunions que durà a terme amb diferents candidats a la presidència dels municipis del Tarragonès, per tal de conèixer les propostes dels partits, a més de tractar diferents qüestions i reptes que afronta el territori en l’àmbit de la construcció i l’habitatge. Aquestes trobades es duran a terme durant les pròximes setmanes fins a la data de les eleccions municipals, el diumenge 28 de maig.

La primera de les trobades ha estat amb la candidata a l’alcaldia de Tarragona per part de Ciutadans, Lorena de la Fuente, que ha visitat les instal·lacions del Gremi durant el matí d’avui. Durant la reunió en format esmorzar s’han tractat diferents qüestions com ara el funcionament de l’àrea de llicències, l’atenció diferenciada als professionals del sector amb personal adequat a aquesta funció, el posicionament que té la formació política de Ciutadans respecte al Pla General de Tarragona, i la possibilitat de crear un canal de comunicació de consulta entre l’Ajuntament i el Gremi.

A la trobada han assistit per part del Gremi de la Construcció del Tarragonès el seu president, Joan Romeu, el tresorer, Josep Grau, i els/les vocals Elena Marrón i José Luis García, mentre que per part de Ciutadans han acudit la seva candidata a l’Ajuntament de Tarragona, Lorena de la Fuente, acompanyada per Víctor Noguera.

Així mateix, durant els pròxims dies us mantindrem informats de les diferents trobades que el Gremi ja té programat amb els diferents candidats als ajuntaments de la comarca, sempre amb l’objectiu de compartir i traslladar les inquietuds i problemàtiques que viu el sector amb cadascun dels territoris.