El Gremi de la Construcció del Tarragonès participarà en la sessió tècnica “L’avaluació de l’impacte al sector de la construcció”, que tindrà lloc el 27 de setembre de 18.00h a 21.00h a Casa Navàs de Reus. Es tracta de la segona de les tres sessions organitzades per la Diputació de Tarragona i emmarcades en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Cuidem el que ens uneix. Carreteres més segures i sostenibles.

La sessió, que es realitzarà en format híbrid (presencial i retransmissió en directe),  està adreçada a empreses i investigadors/es dels sectors de la construcció i manteniment d’infraestructures que vulguin conèixer com donar resposta als nous reptes i desafiaments en matèria de sostenibilitat, socials i de nous models de governança que ens envolten i que impacten directament en la forma de treballar. A més, a la jornada es tractaran les necessitats actuals, així com les eines perquè les empreses puguin controlar l’avaluació de l’impacte i buscar solucions eficaces davant d’aquesta problemàtica que ens afecta cada cop més.

L’acte estarà moderat per Elena Marrón, vocal del Gremi de la Construcció del Tarragonès, i comptarà amb les ponències de Cristina Sancho, Sustainability Lead de Impact Hub Madrid; Àurea Rodríguez, Managing Director Tarragona & Corporate Development Unit d’Eurecat; Elena de la Peña, Subdirectora General Técnica de la Asociación Española de la Carretera; i Sergio Carrascón, director del Instituto Español del Cemento de la zona Noreste. En acabar, hi haurà un espai de trobada per poder intercanviar impressions sobre la sessió.

Les persones interessades en assistir-hi, o en seguir la retransmissió en directe, s’hauran d’inscriure en aquest enllaç fins al 26 de setembre.