Tarragona, 13 de març de 2023.- El Gremi de la Construcció del Tarragonès comença la setmana amb noves reunions, en aquesta ocasió s’ha reunit a les instal·lacions de l’Ajuntament de Salou amb el Sr. Pere Granados, alcalde.

A la seu de l’Ajuntament de Salou l’alcalde Sr. Pere Granados, acompanyat del Sr. Lluís Serra, arquitecte municipal i cap dels Serveis Tècnics Municipals. Van tractar dels diferents projectes que tenen en curs com son la creació del tramvia a Salou, el Hard-Rock cafè, la nova ciutat esportiva a Salou o la nova ubicació de la biblioteca municipal.

El Gremi de la Construcció del Tarragonès va oferir el seu suport a l’Ajuntament de Salou pel desenvolupament dels projectes i es van acordar mantenir noves reunions per fer seguiment dels projectes.

A la trobada ha assistit per part del Gremi Joan Romeu, president; i els vocals Elena Marrón i Antonio García.

Així mateix, durant els pròxims dies us mantindrem informats de les diferents trobades que el Gremi ja té programades amb els diferents candidats a les alcaldies dels ajuntaments de la comarca, sempre amb l’objectiu de compartir i traslladar les inquietuds i problemàtiques que viu el sector amb cadascun d’ells/es.