El Gremi de la Construcció del Tarragonès ha fet un pas endavant i ha decidit renovar la seva imatge corporativa amb la presentació d’un nou logotip i l’estrena d’una nova pàgina web que serveixen per a reafirmar el bon moment que travessa l’associació.

Es tracta d’una evolució necessària, amb un nou logo que manté la filosofia i la identificació del Gremi, evitant la sobrecàrrega d’elements i mostrant un estil més modern i innovador. Així mateix, la nova identitat gràfica conviurà en tots els formats i aplicacions a partir d’aquest curs.

Una altra de les novetats és la nova llar que tindrà el Gremi de la Construcció del Tarragonès a través d’una pàgina web responsive totalment renovada: https://www.construcciotarragones.org/. Tots els usuaris tenen a la seva disposició la informació general en relació amb el Gremi (missió, visió i valors, membres de junta directiva, membres associats…), a més de totes les notícies d’actualitat del sector. També compta amb un apartat privat per als membres associats amb informació de cursos i normatives, per exemple, d’interès per a tots ells.

“Estem satisfets amb el resultat final. Necessitàvem donar un canvi a la nostra imatge corporativa més dinàmic, fresc i innovador. A més, volem fer més propera la imatge del constructor/a i del seu entorn, i augmentar la nostra reputació”, ha afirmat Joan Romeu, president del Gremi de la Construcció del Tarragonès.