El Gremi de la Construcció del Tarragonès va estar present en la jornada inicial del procés participatiu del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona celebrada ahir en la Sala August del Palau de Congressos. Aquesta jornada de reflexió anomenada ‘Dibuixem Tarragona. Inclusió, cohesió, sostenibilitat i altres reptes de futur’ va servir per a dibuixar els principals eixos del futur pla d’ordenació urbanística de la ciutat.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va ser l’encarregat d’inaugurar la jornada, on va assenyalar que “avui cedim la veu a la ciutat d’aquest POUM que és seu, perquè dibuixi la Tarragona dels pròxims anys perquè tenim un gran repte perquè tothom i tots els barris sentin Tarragona seva”.

A més, diferents ponents van destacar la importància de descarbonitzar Tarragona, reformular el servei de transport públic i la xarxa ferroviària i protegir els espais naturals.

Per part del Gremi de la Construcció del Tarragonès van assistir el president, Joan Romeu, i els vocals Antonio García i Elena Marrón.