El Gremi de la Construcció del Tarragonès segueix la ronda de reunions amb els diferents candidats a les alcaldies dels municipis del Tarragonès, i aquest dijous 16 de febrer s’ha trobat amb Robert Hernández, candidat de la formació Valents a l’alcaldia de Tarragona.

Durant la trobada en format esmorzar dut a terme a la seu del Gremi, s’han tractat diferents qüestions i inquietuds que afecten el sector de la construcció. Entre elles hi ha l’actual tardança de fins a 12 mesos de temps perquè s’atorguin llicències d’obres, fet que comporta el retard de tots els projectes i les problemàtiques posteriors.

D’altra banda, s’ha posat èmfasi en el fet que, al llarg d’aquests darrers anys, ja sigui des de l’actual govern de l’Ajuntament de Tarragona com des de l’oposició, no s’ha comptat amb l’opinió del Gremi sobre diferents qüestions o plans d’actuació en relació amb la construcció a Tarragona. “Només demanem que se’ns escolti, ja que el nostre objectiu no és posar pedres al camí, sinó col·laborar i aportar la nostra visió dels fets com a professionals del sector”, ha afirmat Joan Romeu.

A la trobada han assistit per part del Gremi de la Construcció del Tarragonès Joan Romeu, president; Josep Grau, tresorer; i Elena Marrón, vocal. Mentre que per part de Valents hi ha assistit Robert Hernández, candidat de Valents a l’Ajuntament de Tarragona; i Carlos Calderón, president de la Junta Local de Valents a Tarragona.

Així mateix, durant els pròxims dies us mantindrem informats de les diferents trobades que el Gremi ja té programat amb els diferents candidats a les alcaldies dels ajuntaments de la comarca, sempre amb l’objectiu de compartir i traslladar les inquietuds i problemàtiques que viu el sector amb cadascun ells/es.